Select Page

Janino UPSHIFT iskustvo

Janino UPSHIFT iskustvo

Ekipa od nas četvoro je odlučila da uradi nesto po pitanju sređivanja lokalne zajednice, i u pravi čas čuli smo za UPSHIFT radionicu i bili presrećni sto možemo uraditi nešto, a pritom steći nevjerovatno iskustvo sa, nama tada nepoznatim ljudima.

Izabrani smo za učešće na radionici, dobili nevjerovatnog mentora koji nam je pomogao da naučimo proces kreiranja i planiranja projekta „Za ljepšu Vranjinu“.

Takođe u susret su nam izašli i ostali mentori koji su nas saslušali i pomogli kad god je to bilo potrebno. Upoznali smo mnoštvo mladih ljudi koji su voljni da mijenjaju svoju zajednicu, sprijateljili se i uživali zajedno tri dana.

Nijesmo očekivali da ćemo dobiti novac za realizaciju projekta, a kada smo dobili bili smo presrećni, taj osjećaj se ni sada ne može opisati. 🙂

received_764791020393175

Čitav proces realizacije je bio zahtjevan, ali i poučan. Natjerao je sve nas da se potrudimo, upoznamo i naučimo kako da zatražimo pomoć kao i da je pružimo.

Sve je prošlo savršeno – sredili, očistili, uradili nešto korisno, a stekli iskustvo koje će nas pratiti čitavog života.

Autorka: Jana Raičević, učesnica UPSHIFT radionice

About The Author