Select Page

Kako prepoznati i razlikovati emocije?

Kako prepoznati i razlikovati emocije?

U jednoj od naših U-Report anketa, na pitanje o čemu bi više željeli da učite, najveći broj vas, mladih U-Reportera, odgovorio je – o mentalnom zdravlju! (i to u konkurenciji programiranja, dizajna, finansijske pismenosti…)

Riječi ne predstavljaju samo izvor novih informacija, već riječima značenje daju emocije koje prepoznajemo u neverbalnoj komunikaciji.  Ovog puta, prijavom za radionicu “Kako prepoznati i razlikovati emocije?”, zajedno ćemo učiti kako da prepoznamo i razlikujemo emocije, koja je uloga emocija u svakodnevnoj komunikaciji i kakva je veza između misli, osjećanja i ponašanja. Doba odrastanja obilježeno je mnogim izazovima, kao i pritiskom pred kojim se često ne snalazite.

Ukoliko ti se sve ovo čini zanimljivim ili jednostavno želiš da naučiš nešto novo prijavi se za radionicu “Kako prepoznati i razlikovati emocije?”, u organizaciji Laboratorije inovacija za mlade “Kreaktivator”.

Za radionicu mogu da se prijave mladi i adolescenti, koji imaju između 13 i 19 godina, a žele da nauče nešto novo. Prijave su otvorene i traju do 28. oktobra 2019. godine. Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, najkasnije do srijede 30. oktobra 2019. godine, a radionica će se održati u ponedjeljak, 04. novembra 2019. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Podgorici.

 

Radionicu će održati Radmila Stupar-Đurišić. Za sebe kaže da je razdragana psihološkinja koja uvijek ima spreman odgovor koji ne plaši nikoga i koji se ne plaši nikoga. Za sva pitanja i nedoumice možeš nam se obratiti putem naših Facebook, Twitter i Instagram naloga kao i putem maila.

About The Author