Select Page

Prijavi se za radionicu “Nove vještine za novo doba“

Prijavi se za radionicu “Nove vještine za novo doba“

Koje su to tajne uspješnog YouTube kanala i podcasta? Kako da počneš da pišeš svoj blog?

Koje su to stvari na koje je potrebno obratiti pažnju prilikom pravljenja video klipova? Kako treba nastupiti na novim medijima?

Kako je dijeljenje znanja najbolji način za učenje, na koji način se treba edukovati danas i koje su to vještine koje će nam biti potrebne sjutra? Ako ti je bilo šta od gore navedenih tema interesantno, pravo je vrijeme da se prijaviš za radionicu „Nove vještine za novo doba“ u organizaciji Laboratorije inovacija za mlade “Kreaktivator”.

Za radionicu mogu da se prijave mladi i adolescenti, koji imaju između 13 i 19 godina, a žele da nauče nešto novo. Prijave su otvorene i traju do 12. decembra 2019. godine. Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, najkasnije do subote, 14. decembra 2019. godine, a radionica će se održati u ponedeljak 16. decembra 2019. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Podgorici.

Radionicu će održati Ivan Minić, osnivač najveće internet zajednice na ovim prostorima, Burek.com koja broji preko 2,5 miliona korisnika, bloger, konsultant u oblasti internet marketinga, glavni i odgovorni urednik projekta ’Moja firma’, osnivač podcasta “Pojačalo” i u slobodno vrijeme sportski novinar. Ivan se preko 10 godina bavi freelance dizajnom i developmentom za strane klijente i radio je na više od 300 projekata u 28 zemalja na 6 kontinenata.

About The Author