Select Page

Prijavi se za radionicu “Od ‘ne znam šta želim’ do posla koji volim kroz 5 naučenih lekcija”

Prijavi se za radionicu “Od ‘ne znam šta želim’ do posla koji volim kroz 5 naučenih lekcija”

Zanima te šta sve moraš naučiti da bi u životu radio posao koji voliš? Ako je odgovor da, onda si osoba koju tražimo i treba da se prijaviš za radionicu “Od ‘ne znam šta želim’ do posla koji volim kroz 5 naučenih lekcija” u organizaciji Laboratorije inovacija za mlade “Kreaktivator”.

Za radionicu mogu da se prijave mladi i adolescenti, koji imaju između 13 i 19 godina, a žele da nauče nešto novo. Prijave su otvorene i traju do 22. maja 2019. godine. Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, najkasnije do petka 24. maja 2019. godine, a radionica će se održati u utorak, 28. maja 2019. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Podgorici.

Radionicu će održati Tea Zavacki. Tea je konsultantkinja za korisničko iskustvo (9-17h), preduzetnica (17-23h) i inženjerka koja danas radi upravo ono što voli (0-24h). Međutim, u trenutku kad su joj uručili diplomu, Tea ne samo da nije znala kako izgraditi uspješnu karijeru, nego uopšte nije znala šta želi. U međuvremenu je naučila da današnji poslovni svijet nudi previše mogućnosti da bismo samo ušli i ostali u onoj kutiji koja nam je diplomom dodijeljena. Međutim, kao i u svakoj igri, tako i u poslovnom svijetu – da bi mogao pobijediti prvo moraš naučiti pravila. Kroz 5 ključnih lekcija Tea će podijeliti što je sve morala naučiti u prvim godinama svoje karijere kako bi danas radila upravo ono što voli.

Za sva pitanja i nedoumice možeš nam se obratiti putem naših FacebookTwitter Instagram naloga kao i putem maila.

About The Author