Select Page

Prijavi se za Study Buddy učenika!

Prijavi se za Study Buddy učenika!

Drugari, prije svega želimo još jednom da se zahvalimo svima koji su se prijavili za Study Buddy mentore! Drago nam je da postoji veliki broj mladih ljudi koji je voljan nesebično da ponudi pomoć u učenju. 🙂

Da se prvo podsjetimo… 😉

Šta je Study Buddy?

Study Buddy je neko sa kim možeš zajedno da učiš i prelaziš gradivo. To je osoba sa kojom možeš, nudeći međusobnu podršku, zajedno da radiš domaće zadatke i kojoj možeš postaviti pitanja u vezi bilo čega što ti je ostalo nejasno.

Zašto ti treba Study Buddy?

Zato što ćeš na ovaj način lakše savladati gradivo i na lijep način ispuniti vrijeme koje moraš provesti kući, i jer ćeš, ukoliko se sam/a prijaviš da budeš nečiji Study Buddy pomoći drugima da nauče nešto što tebi već dobro ide, uz to provjeravajući svoje znanje.

Kako da postaneš i ti nečiji Study Buddy?

Sve što je potrebno jeste da imaš između 10 i 19 godina i da budeš u mogućnosti da jednom nedjeljno, online, u dogovorenom terminu, prisustvuješ predavanjima i da se priključiš vršnjacima iz cijele Crne Gore u savladavanju određenog gradiva.

Ove nedelje tražimo Study buddy učenike. Prijave su otvorene do petka, 24. aprila. Popuni prijavu i reci nam koji od ponuđenih predmeta želiš da učiš sa jednim od naših Study Buddy mentora (koje ćemo vam predstaviti uskoro 🙂 ). Do nedelje, 26. aprila odabraćemo ekipu sa kojom ćeš raditi.

Predmeti koje možeš učiti zajedno sa Study Buddy mentorom su: anatomija, biologija, crnogorski – srpski, bosanski i hrvatski jezik i književnost, engleski jezik, farmaceutska tehnologija, fizika, hemija, italijanski jezik, matematika, njemački jezik i ruski jezik.

Nadamo se da ćemo vam na ovaj način za nijansu olakšati učenje i omogućiti da u ovim skroz neobičnim i novim trenucima za sve nas, obezbjedimo novo iskustvo, ali i nastavimo tradiciju upoznavanja sjajnih vršnjaka širom Crne Gore kao što ste do sada imali priliku na našim radionicama. Tu smo za sva pitanja. 😊

About The Author