Select Page

Prijavi se za Study Buddy!

Prijavi se za Study Buddy!

Zdravo drugari!

Prilično smo sigurni da ni vi niste oduševljeni situacijom u kojoj se trenutno nalazimo i da bi trenutno radije radili bukvalno bilo šta drugo što ne uključuje bilo kakvo moranje i četiri zida između kojih smo konstantno.

Znamo da neočekivan i brz prelaz(ak) na online platforme za učenje nije bio baš najprijatnije iskustvo, jer niste imali vremena da se na njih priviknete, posebno uz sve ostalo što je donijela novonastala situacija. Vjerujemo da ovo može biti i jako frustrirajuće. Jedan od razloga je zato što su učenici zadovoljniji i uspješniji ako uče zajedno (naučno dokazano!), pa je sasvim logično da vam nedostaje vaš drug ili drugarica iz klupe ili osoba sa kojom ste navikli da radite domaći poslije škole.

Uostalom, jasno je i da svako od vas ima drugačije navike ili preferencije kada je u pitanju učenje, i pošto neke od njih trenutno nije lako sprovesti, vaš cijeli svijet je obrnut naglavačke.

Zato smo za vas osmislili nešto što će vam pomoći u učenju. U pitanju je Study Buddy program! 😊

Šta je Study Buddy?

Study Buddy je neko sa kim možeš zajedno da učiš i da prelaziš gradivo koje ti ide nešto teže. To je osoba sa kojom možeš, nudeći međusobnu podršku, zajedno da radiš domaće zadatke i kojoj možeš postaviti pitanja u vezi bilo čega što ti je ostalo nejasno.

Zašto ti treba Study Buddy?

Zato što ćeš na ovaj način lakše savladati gradivo i na lijep način ispuniti vrijeme koje moraš provesti kući, i jer ćeš, ukoliko se sam/a prijaviš da budeš nečiji Study Buddy pomoći drugima da nauče nešto što tebi već dobro ide, uz to provjeravajući svoje znanje.

Kako da postaneš i ti nečiji Study Buddy?

Sve što je potrebno jeste da imaš između 13 i 19 godina i da budeš u mogućnosti da jednom nedjeljno, online, u dogovorenom terminu, pomogneš vršnjacima iz cijele Crne Gore u savladavanju određenog gradiva. Svi polaznici su dobrodošli da budu mentori ili da prisustvuju online časovima.

Ove nedelje tražimo Study buddy mentore. Prijave su otvorene do petka, 17. aprila. Popuni prijavu i reci nam zašto si baš ti prava osoba za Study buddy mentora, koji predmet želiš da predaješ i za koji razred. Do nedelje, 19. aprila ti javljamo da li si odabran/a, a onda biramo tvoju ekipu sa kojom ćeš raditi. Tu smo za sva pitanja. 😊

Nadamo se da ćemo vam na ovaj način za nijansu olakšati učenje i omogućiti da u ovim skroz neobičnim i novim trenucima za sve nas, obezbjedimo novo iskustvo, ali i nastavimo tradiciju upoznavanja sjajnih vršnjaka širom Crne Gore kao što ste do sada imali priliku na našim radionicama.

About The Author