Select Page

Prijavite se za našu novu radionicu!

Prijavite se za našu novu radionicu!

Sa početkom nove školske godine, program Kreaktivacija i naša Laboratorija Kreaktivator spremaju vam nove aktivnosti. Prva od njih je radionica na temu „Kako da pobijedite tremu i osvojite publiku“.

Nakon pet uspješno realizovanih UPSHIFT radionica i razgovora sa učesnicima, shvatili smo da je javni nastup bio najveća prepreka za većinu njih. Mnogi su nam rekli da su prvi put imali priliku da javno predstave svoju ideju, neki nisu znali kako da se izbore sa tremom, a drugi nisu znali kako da prenesu ključne poruke za tako kratko vrijeme.

U toku radionice, radićemo zajedno na primjerima dobre prakse koji će te korak po korak podučiti vještinama javnog nastupa koje ćeš moći odmah i lako da primijeniš. Šta sve treba znati o strahu od govora pred publikom ili osobom od autoriteta, kako se pripremiti na ispravan način, šta je ubjedljiv govor i kako ga naučiti, kako da zadobiješ nečiju pažnju i povjerenje, kako odgovoriti na neugodna pitanja, kako izgraditi jedinstven stil nastupa itd.

Za radionicu mogu da se prijave mladi i adolescenti, koji imaju između 13 i 19 godina, a žele da nauče nešto novo. Prijave su otvorene i traju do 03.09.2017. godine.

Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, najkasnije do utorka 5. septembra 2017. godine, a radionica će se održati u četvrtak,  07. septembra 2017. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Podgorici.

Za sva pitanja i nedoumice možeš nam se obratiti putem naših Facebook, Twitter i Instagram naloga kao i putem maila.

Prema tome šta čekate, prijavite se!

 

 

About The Author