Select Page

Prijavite se za radionicu „Društvene mreže – više od druženja“

Prijavite se za radionicu „Društvene mreže – više od druženja“

U nekom od prethodnih blog postova najavili smo da vam spremamo nova iznenađenja. 🙂

Nakon radionice „Kako da pobijedite tremu i osvojite publiku“ i šestog po redu UPSHIFTa, pripremamo još jedno druženje u vidu radionice „Društvene mreže – više od druženja“. Radionica će se održati u srijedu, 25. oktobra.

Kroz jednodnevnu radionicu ćemo ukazati da društvene mreže mogu da se koriste za unapređivanje aktivizma i participacije mladih, pokretanje inicijativa u oblasti društvenog preduzetništva ili za konkretne poslovne poduhvate. Govorićemo o tome kako se vrši odabir društvenih mreža u odnosu na ciljnu grupu, kako da unaprijedite sadržaj, kako da vaš sadržaj bude primijećen, kao  i  analizirati najčešće greške na stvarnim primjerima iz prakse.

Za radionicu mogu da se prijave mladi i adolescenti, koji imaju između 13 i 19 godina, a žele da nauče nešto novo. Prijave su otvorene i traju do 22.10.2017. godine.

Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, najkasnije do 23.10.2017. godine, a radionica će se održati u srijedu, 25. oktobra 2017. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Podgorici.

Za sva pitanja i nedoumice možeš nam se obratiti putem naših FacebookTwitter Instagram naloga kao i putem maila.

About The Author