Select Page

Radionica “Fleke su cool!”

Radionica “Fleke su cool!”

Da li ti je san da osnuješ svoju kompaniju, misliš li da greške koje praviš mogu da budu dobre za tebe, želiš li da napraviš proizvod i uspješno ga prodaš? Ako je odgovor na sva ova pitanja da, onda si osoba koju tražimo i treba da se prijaviš za radionicu “Fleke su cool!” u organizaciji Laboratorije inovacija za mlade “Kreaktivator”. Saznaćeš i kako da razmišljaš van lokalnog konteksta i kolika je važnost timskog rada, kako da naučiš da sarađuješ i kako da stvoriš novu vrijednost rješavajući neki problem.

Za radionicu mogu da se prijave mladi i adolescenti, koji imaju između 13 i 19 godina, a žele da nauče nešto novo. Prijave su otvorene i traju do 17. februara 2019. godine. Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, najkasnije do utorka 19. februara 2019. godine, a radionica će se održati u četvrtak,  21. februara 2019. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Podgorici.

Radionicu će držati Miloš Milošević. Miloš je CEO i direktor kreative u kompaniji fleka. Jedan od rijetkih Cetinjana koji je imao legalni posao u Italiji (tako kaže). Nakon jako uspješne karijere u inostranstvu, vratio se u Crnu Goru i stvorio fleku. Iako je stalno u najvećoj gužvi, naći će vremena za izazovne projekte i prenošenje iskustva na mlade. Čekamo vas!

Za sva pitanja i nedoumice možeš nam se obratiti putem naših Facebook, Twitter i Instagram naloga kao i putem maila.

About The Author