Select Page

Radionica “Osnove video montaže”

Radionica “Osnove video montaže”

Želiš da naučiš osnove montaže u free programu Lightworks? Šta je bitno da znaš kad uploduješ video na YouTube? Kako da napraviš viralan video, kako da ga montiraš, dodaš titl ili muziku u njega? Ako ti je bilo šta od gore navedenih tema interesantno, pravo je vrijeme da se prijaviš za radionicu „Osnove video montaže“ u organizaciji Laboratorije inovacija za mlade “Kreaktivator”.

Za radionicu mogu da se prijave mladi i adolescenti, koji imaju između 13 i 19 godina, a žele da nauče nešto novo. Prijave su otvorene i traju do 26. februara 2020. godine. Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, najkasnije do četvrtka, 27. februara 2020. godine, a radionica će se održati u subotu 29. februara 2020. godine u prostorijama Fakulteta vizuelnih umjetnosti na Univerzitetu Mediteran. (Ul. Josipa Broza bb, Podgorica)

Radionicu će održati Tjaša Deu, kreator web sadržaja i konsultant za razvoj YouTube kanala. Već 4 godine aktivno radi na svojim YouTube kanalima koji su generisali preko 3 miliona pregleda. Tjaša se pokazala i u ulozi govornika u više navrata, među kojim bi istakla predavanja na Fakultetu za društvene nauke u Sloveniji, kao i učešće na TEDxBudva u svojstvu govornika 2018. godine.

Posebnu zahvalnost dugujemo Fakultetu vizuelnih umjetnosti na podršci koja je omogućila realizaciju radionice „Osnove video montaže“.

Za sva pitanja i nedoumice možeš nam se obratiti putem naših FacebookTwitter Instagram naloga, kao i putem maila.

 

About The Author