Select Page

Šesta UPSHIFT radionica – 10 odabranih timova

Šesta UPSHIFT radionica – 10 odabranih timova

Prijave za šestu UPSHIFT radionicu zatvorene su 01. oktobra. Veliki broj dospjelih prijava zadao nam je izuzetno težak zadatak da odaberemo 10 timova koji će nam se pridružiti na UPSHIFT vikendu.

Šesta UPSHIFT radionica će se održati od 13. do 15. oktobra, u hotelu Iberostar u Bečićima. Tokom ta tri dana, sve timove čeka intenzivan rad na analizi problema i koracima do njegovog rješenja, a sve to uz konstantnu pomoć i podršku mentorki i mentora.

Slijedi spisak timova koji su odabrani za UPSHIFT radionicu, poređani po redosljedu dospjelih prijava.

  1. Anja Pejović, Andrea Drašković i Ivana Martinović žele da povećaju stepen odbrazovanosti svojih sugrađana na poljima književnosti, umjetnosti i nauke.
  2. Ivana Božović, Lazar Maksimović, Vuk Mihajlović i Lejla Hadžijusufović , koji žele da naprave umjetnički paviljon na otvorenom.
  3. Marko Maraš, Danilo Popivoda, Jelena Miličković i Nina Smolović žele da osnuju klub podrške za osobe koje su izgubile nekoga.
  4. Jelena Banović, Balša Vušurović, Katarina Đurković i Marija Đakonović, koji žele da osnuju InfoPoint.
  5. Anastasija Šovran, David Vuković, Marija Sekulić, Nikola Ristić i Đorđije Proroković žele da riješe problem vršnjačkog nasilja.
  6. Kristina Pavicević, Maja Pavicević i Draga Ivanović, koje žele da pomognu rješenju problema prekomjerne tjelesne težine i gojaznosti kod mladih.
  7. Jana Raičević, Lazar Marović, Petar Raičević i Isabella Pobrić žele da pomognu mjesnoj zajednici Vranjina i pretvore je u turističko mjesto.
  8. Andrea Burić, Anđela Đukić i Helena Dragaš, koje žele da povećaju stepen razumijevanja različitosti.
  9. Mila Mijetić, Maja Damjanović, Mia Maraš, Elena Đurović i Mirjana Balandžić, koje žele da osnuju fotosekciju u svojoj školi.
  10. Leona Paljušević, Dajana Maljković, Hana Lluka, Neira Šabanadžović i Ajeta Niković žele da naprave ljetnju učionicu.

Čestitamo svim timovima koji su ostvarili pravo na učešće na radionici, a ostale ohrabrujemo da se opet prijave za neku od narednih.

Vidimo se uskoro na UPSHIFT vikendu! 🙂

About The Author