Select Page

Team building radionica

Team building radionica

Za kraj školske godine ekipa Laboratorije Inovacija za mlade Kreaktivator sprema vam još jednu zanimljivu radionicu! 🙂

Nakon devet uspješno realizovanih UPSHIFT radionica primijetili smo da je timski rad nešto u čemu se čak i oni timovi koji se dobro poznaju, ne snalaze uvijek baš najbolje. Zato smo odlučili da vam pokažemo jednostavne trikove koji će vam rad u timu olakšati i učiniti zanimljivim i produktivnim bilo da se znate ili da se tek upoznajete.

Najbolji način da se prepoznaju osobine pojedinaca i odnosi unutar tima je kroz zanimljive igre. Kroz igre koje vam pripremamo saznaćete više o svojim drugarima/kolegama i njihovim osobinama što će veoma unaprijediti timski rad. Cilj ove radionice je da kroz širok spektar aktivnosti, igara i vježbi kod polaznika razvije vještine kao što su komunikacija, povjerenje, kreativnost, rukovođenje, upravljanje vremenom i sl.

djeca1

Za radionicu mogu da se prijave mladi i adolescenti, koji imaju između 13 i 19 godina, a žele da nauče nešto novo. Prijave su otvorene i traju do 17. juna 2018. godine.

Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, najkasnije do utorka 19. juna 2018. godine, a radionica će se održati u četvrtak,  21. juna 2018. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Podgorici.

Za sva pitanja i nedoumice možeš nam se obratiti putem naših Facebook, Twitter i Instagram naloga kao i putem maila.

Prema tome šta čekate, prijavite se!

About The Author